21 Οκτωβρίου 2021 (08:40)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Τα σχόλια της κυβέρνησης και της τοπικής Ν.Δ. για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ζάκυνθο

Κυβερνητικοί κύκλοι, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα από την Ζάκυνθο όπου περιόδευσε χθες και κυρίως τα όσα είπε για…

Ελλαδα Ζακυνθος , 17 Ιουλίου, 2020 09:00

Κυβερνητικοί κύκλοι, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα από την Ζάκυνθο όπου περιόδευσε χθες και κυρίως τα όσα είπε για τον τουρισμός και τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό σημείωναν, σκωπτικά:
“Ο κ. Τσίπρας, ας φροντίσει στις μακρές διακοπές που έχει ξεκινήσει, να ενημερώνεται στοιχειωδώς για το τι συμβαίνει στη χώρα. Για το ποιες συσκέψεις γίνονται, τι χαρακτήρα έχουν, ποιες αποφάσεις λαμβάνονται. Αν το φρόντιζε, θα γνώριζε ότι σε μια σύσκεψη με αποκλειστικό αντικείμενο την αυστηροποίηση των ελέγχων, παρίστανται οι προϊστάμενοι των κάθε είδους ελεγκτικών μηχανισμών και ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση από αυτές που αναφέρει. Ας το δει τουλάχιστον για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Αυτά και καλή ξεκούραση!”
Σκωπτική ήταν και αντίδραση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ζακύνθου, διά ανάρτησης του προέδρου της Διονύση Καρδιανού, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα μεγάλο μέρος του νησιού έβρεχε:
“Η “αποστειρωμένη” και όχι λόγω κορονοϊού, επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Ζάκυνθο, με το… πλήθος των 17 οπαδών, των 2 στημένων “αγανακτισμένων” που τον φώναζαν… σωτήρα και τους τοπικούς του ΣΥΡΙΖΑ να… στραβοκοιτάνε τον γενικώς πρώην, που πάλι τους καπέλωσε, πέρασε περισσότερο αδιάφορα και από την βροχή που “έφερε” μαζί του καταμεσής του Ιουλίου. Κρίμα που δεν “πρόλαβε” να πάει και στο νοσοκομείο να δει πως λειτουργεί αποτελεσματικά και όχι στα λόγια, μια κανονική κυβέρνηση.”
Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.