26 Μαΐου 2022 (13:30)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Patch Tuesday Ιουλίου ενημερώσεις ασφαλείας για τα Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10, σαν μέρος του Patch Tuesday Ιουλίου 2020. Οι ενημερώσεις επιδιορθώνουν κενά ασφαλείας οπότε καλό θα ήταν να τις εφαρμόσετε στο σύστημά σας.

Τεχνολογια , 15 Ιουλίου, 2020 07:25

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10, σαν μέρος του Patch Tuesday Ιουλίου 2020.

Οι ενημερώσεις επιδιορθώνουν κενά ασφαλείας οπότε καλό θα ήταν να τις εφαρμόσετε στο σύστημά σας.patch gray - Patch Tuesday Ιουλίου ενημερώσεις ασφαλείας για τα Windows 10

Όλες οι εκδόσεις των Windows 10 μπορούν να ενημερωθούν, αν και οι παλαιότερες εκδόσεις υποστηρίζονται μόνο ως μέρος του κλάδου LTSC (ενημερώσεις δυνατοτήτων που δεν εξυπηρετούνται πλέον για τους καταναλωτές αλλά εξακολουθούν να υποστηρίζουν τα SKU Education ή Enterprise).

Οι παρακάτω ενημερώσεις συμπεριλαμβάνονται στο Patch Tuesday Ιουλίου 2020:

Η έκδοση 2004 των Windows 10 θα λάβει μια σειρά επιδιορθώσεων που συμπεριλαμβάνει και τα προβλήματα που εμφανίζονται στην εφαρμογή OneDrive. Η Microsoft αναφέρει στις σημειώσεις έκδοσης:

“Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που μπορεί να σας εμποδίσει να συνδεθείτε στο OneDrive[1]. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται σε ορισμένες παλαιότερες συσκευές ή σε συσκευές που έχουν παλαιότερες εφαρμογές, οι οποίες χρησιμοποιούν drivers παλαιού τύπου. Ως αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να εμποδίσει αυτές τις συσκευές να κατεβάσουν νέα αρχεία ή να ανοίξουν αρχεία που είχαν συγχρονιστεί ή έχουν ληφθεί προηγουμένως. ”

Οι πλήρεις σημειώσεις έκδοσης για κάθε ενημέρωση είναι διαθέσιμες στις σελίδες που αναφέρουμε παραπάνω.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε να υπάρχουν προβλήματα με αυτές τις αθροιστικές ενημερώσεις, αλλά θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την διάθεση και να σας ενημερώσουμε.