22 Σεπτεμβρίου 2021 (02:40)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Μπάχαλο” ο εμπορικός σύλλογος για την Αλ. Ρώμα. “Πυρά” εμπόρων εναντίον της προέδρου

Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή την πεζοδρόμηση της Αλ. Ρώμα, έχουν έλθει στο προσκήνιο οι γνωστές διχογνωμίες, διπροσωπίες αλλά…

Ελλαδα Ζακυνθος , 14 Ιουλίου, 2020 17:03

Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή την πεζοδρόμηση της Αλ. Ρώμα, έχουν έλθει στο προσκήνιο οι γνωστές διχογνωμίες, διπροσωπίες αλλά κυρίως παραδοξότητες και οξύμωρα.

Η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, παραπονιέται δημοσίως ότι η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα για να τονώσει την αγορά, όταν από την κυβέρνηση έχει δοθεί εδώ και μήνες η οδηγία – εντολή στους Δημάρχους να προχωρήσουν σε πεζοδρομήσεις εμπορικών δρόμων, όπου αυτό είναι εφικτό. Προφανώς και στην Αλ. Ρώμα, η πεζοδρόμηση της οποίας έχει καταντήσει ανέκδοτο, είναι απολύτως εφικτό.

Η πρόεδρος, λοιπόν, από την μία βγαίνει και λέει στους μαγαζάτορες ότι συμφωνεί να γίνει πεζόδρομος η Αλ. Ρώμα και από την άλλη όταν βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια και μάλιστα χωρίς να κρατάει πρακτικά και χωρίς να κάνει ψηφοφορία – γιατί άραγε;- κάνει δηλώσεις και βγάζει ανακοινώσεις που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και από τα όσα η ίδια έχει δηλώσει λίγες ώρες, μόλις, πριν!

Το σύνολο των Ζακυνθινών καταστηματαρχών που ζουν και εργάζονται στην Αλ. Ρώμα, έχουν δηλώσει ξεκάθαρα την επιθυμία τους να γίνει η πεζοδρόμηση, έχοντας μαζέψει μάλιστα και υπογραφές, αλλά το σώμα του εμπορικού συλλόγου δεν τους λαμβάνει υπόψιν. .

Μάλλον επειδή βολεύει την κυρία Πρόεδρο να παρκάρει το αυτοκίνητο της στην Αλ Ρώμα και για να μην ξεβολευτεί τους κοροϊδεύει όλους νομίζοντας ότι θα κάνει ότι θέλει χωρίς να λογαριάζει κανέναν

Στο κάτω κάτω ο ρόλος του εμπορικού συλλόγου είναι μόνο γνωμοδοτικός και επειδή δεν μπορεί να παίζει κανείς ούτε με την σωματική ακεραιότητα των πεζών, ούτε με τις επιχειρήσεις, ούτε με τους εργαζόμενους, καλό θα ήταν άμεσα ο Δήμος να προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασης της Ποιότητας Ζωής και να μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτό τον παραλογισμό με την στάθμευση και διέλευση των αυτοκινήτων και τους επισκέπτες να κάνουν… σλάλομ ανάμεσα τους!

Γιατί αν, ω μη γένοιτο, συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα, δεν θα κληθεί να απολογηθεί ο η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου αλλά ο Δήμαρχος. Τελικά ας παρκάρει το αυτοκίνητό της λίγο πιο μακριά. Να είναι και νόμιμη…

 

«Ένας έμπορος της Αλ. Ρώμα»

 

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.