01 Δεκεμβρίου 2021 (23:39)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Μη ξεχάσουμε το γάλα..

Διαβάζοντας διάφορες “ιστορίες” από την “Διαύγεια” έπεσα πάνω σε ένα απομεινάρι του παρελθόντος, τη διανομή γάλακτος για τους δημοτικούς υπαλλήλους….

Αρθρογραφία Ζακυνθος , 14 Ιουλίου, 2020 10:30

Διαβάζοντας διάφορες “ιστορίες” από την “Διαύγεια” έπεσα πάνω σε ένα απομεινάρι του παρελθόντος, τη διανομή γάλακτος για τους δημοτικούς υπαλλήλους. Το ενδιαφέρον είναι ότι το γάλα είναι πια εβαπορέ.

Ακολουθεί η απόφαση για παροχή γάλακτος στους παιδικούς σταθμούς (εβαπορε – 410γρ – 8,500 ευρώ – 0.89 το κουτάκι) για όλο το χρόνο.

Πολύ καλή τιμή, απλά αναρωτιέμαι, αν το γάλα είναι το έξοδο που χρειαζόμαστε, με όλα τα προβλήματα που έχουμε στους παιδικούς σταθμούς.

ΨΑ2Σ4691ΗΝ-Δ9Ο

Βρήκα επίσης στο Τεύχος B’ 2208/08.06.2019 οτι :

III. Παροχή γάλακτος.
Στους εργαζόμενους στους οποίους παρέχονται μέσα ατομικής προστασίας παρέχεται επίσης ένα (1) λίτρο φρέσκο γάλα σε ημερήσια βάση και σε περίπτωση αντικειμενικής αδυναμίας χορήγησής του, κατά τον ανωτέρω χρόνο, χορηγείται ίση ποσότητα γάλακτος μακράς διαρκείας ή τύπου εβαπορέ με ειδική σήμανση επί του κιτίου, ώστε να μην είναι εφικτή η περαιτέρω διάθεση. Η διανομή του γάλακτος γίνεται στους χώρους εργασίας. Δεν επιτρέπεται η αποτίμησή του σε χρήμα.

ΦΕΚ-ΜΕΣΑ-ΑΤΟΜΙΚΗΣ

I.K.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.