26 Μαΐου 2022 (15:16)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


CentOS διαθέσιμα πακέτα του RHEL σε πραγματικό χρόνο

Η ομάδα ανάπτυξης του CentOS δημοσίευσε[1] το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο αυτής της εβδομάδας, το οποίο αναφέρει τις ενημερώσεις λογισμικού, λεπτομέρειες για την τελευταία έκδοση του CentOS και τα νέα πακέτα που έρχονται στο CentOS Stream από το Red Hat Enterprise Linux.

Τεχνολογια , 13 Ιουλίου, 2020 10:19

Η ομάδα ανάπτυξης του CentOS δημοσίευσε[1] το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο αυτής της εβδομάδας, το οποίο αναφέρει τις ενημερώσεις λογισμικού, λεπτομέρειες για την τελευταία έκδοση του CentOS και τα νέα πακέτα που έρχονται στο CentOS Stream από το Red Hat Enterprise Linux.centos - CentOS διαθέσιμα πακέτα του RHEL σε πραγματικό χρόνο

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο CentOS είναι η διαθεσιμότητα πακέτων σε πραγματικό χρόνο.

“Μία σημαντική προσθήκη στο CentOS Stream[2] είναι το αποθετήριο RealTime (RT). Συμπεριλαμβάνει ένα σύνολο πακέτων που αναπτύχθηκε παράλληλα με το Red Hat Enterprise Linux[3], και είναι επικεντρωμένο για συστήματα με φόρτους εργασίας που είναι ευαίσθητα σε καθυστερήσεις. Επειδή αυτά τα πακέτα αναπτύσσονται πολύ στενά με τις εκδόσεις του RHEL, είναι απολύτως λογικό να συμπεριλαμβάνουμε αυτά τα πακέτα και να συλλέγουμε σχόλια από το CentOS Stream. Τα πακέτα στο αποθετήριο RealTime αντιπροσωπεύουν μια λειτουργία που έρχεται στις ενημερώσεις του Red Hat Enterprise Linux σε πραγματικό χρόνο για το RHEL 8.3.”

Λεπτομέρειες για τα νέα πακέτα σε πραγματικό χρόνο από την Red Hat υπάρχουν στο documentation[4]. της εταιρείας.

References

  1. ^ δημοσίευσε (blog.centos.org)
  2. ^ CentOS Stream (iguru.gr)
  3. ^ Red Hat Enterprise Linux (iguru.gr)
  4. ^ documentation (access.redhat.com)