19 Μαΐου 2022 (15:18)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Τρεις οι μοριακοί αναλυτές του νοσοκομείου. Παραχωρούνται άλλοι 2 από το υπ. Υγείας

Άλλοι δύο μοριακοί αναλυτές πέραν εκείνου που δώρισε στο νοσοκομείο Ζακύνθου ο εφοπλιστής κ. Μαρτίνος,οι οποίοι θα ανιχνεύουν ταχύτατα τον…

Ελλαδα Ζακυνθος , 13 Ιουλίου, 2020 10:20

Άλλοι δύο μοριακοί αναλυτές πέραν εκείνου που δώρισε στο νοσοκομείο Ζακύνθου ο εφοπλιστής κ. Μαρτίνος,οι οποίοι θα ανιχνεύουν ταχύτατα τον SARS-COV-2, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων αντιδραστηρίων τους, παραχωρούνται στο Νοσοκομείο μετά από απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

Ο βουλευτής Δ. Ακτύπης δήλωσε σχετικά: «Κατά το προηγούμενο διάστημα δουλέψαμε όλοι σκληρά προκειμένου να παραμείνουμε ασφαλείς. Πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χώρα μας είναι ένας υγειονομικά ασφαλής προορισμός. Από εδώ και πέρα θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραμείνουμε υγειονομικά ασφαλείς. Με την από 9ης Ιουλίου 2020 απόφαση του Υπουργείου Υγείας εντός των επόμενων ημερών παραχωρούνται στο νησί μας δυο επιπλέον Μοριακοί Αναλυτές Εξετάσεων (PCR) για κορωνοϊό. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική παραχώρηση για την οποία θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τόσο τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια όσο και τον Υφυπουργό Β. Κοντοζαμάνη για την πολύτιμη συμβολή τους στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου. Στο αμέσως επόμενο διάστημα το Νοσοκομείο μας θα έχει στη διάθεσή του συνολικά τρεις Μοριακούς Αναλυτές καθώς και πληθώρα αντιδραστηρίων. Η Ζάκυνθος είναι και θα παραμείνει ένας ασφαλής υγειονομικά προορισμός».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.