26 Μαΐου 2022 (14:06)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Immunet 7.3: δωρεάν προστασία από το Cloud

Το Immunet είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς, επειδή συνδέεται συνεχώς με το Διαδίκτυο και δεν χρειάζεται ενημερώσεις για την προστασία σας.

Τεχνολογια , 9 Ιουλίου, 2020 13:55

Το Immunet είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς, επειδή συνδέεται συνεχώς με το Διαδίκτυο και δεν χρειάζεται ενημερώσεις για την προστασία σας.

Τι σημαίνει αυτό;

Το Immunet είναι ένα σύστημα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό που χρησιμοποιεί το cloud computing για την παροχή βελτιωμένης ασφάλειας σε επίπεδο κοινότητας. Με λίγα λόγια, η εφαρμογή συνδέεται στο Cloud και λαμβάνει από εκεί τις τελευταίες ενημερώσεις που συμπεριλαμβάνουν ειδοποιήσεις από μια ολόκληρη κοινότητα.vpn security - Immunet 7.3: δωρεάν προστασία από το Cloud

Η κοινότητα της Immunet.

Κάθε επιπλέον μέλος της κοινότητας ενισχύει την ανάλυση δεδομένων της εφαρμογής Immunet, βοηθώντας την να παρέχει μια πιο σύγχρονη και πιο ολοκληρωμένη προστασία. Μόλις κάποιο μέλος της κοινότητας έρθει σε επαφή με έναν ιό ή κάποιο κακόβουλο λογισμικό, η εφαρμογή της Immunet προσθέτει αυτόματα προστασία στην υπόλοιπη κοινότητα.

H εφαρμογή λειτουργεί σε Windows 10 μέχρι και στα αρχαία Windows XP. Σύμφωνα με την εταιρεία παρέχει ανίχνευση viruses, worms, bots, spyware, keyloggers και Trojans σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να κατεβάζει ποτέ κάποια ενημέρωση.

Μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με άλλα προγράμματα προστασίας από ιούς και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όσους επιθυμούν εκτός από τις κλασικές εφαρμογές που λαμβάνουν ενημερώσεις να έχουν και real time προστασία από το Cloud.

Το Immunet διαθέτει την δωρεάν μηχανή antivirus που χρησιμοποιούν η πλατφόρμα του Linux, ClamAV για σκανάρισμα offline.

Χαρακτηριστικά

Παρέχει έξυπνες σαρώσεις για ανίχνευση ιών, spyware, bots, worms κ.λπ.
Δεν χρειάζεται να κατεβάζετε ενημερώσεις γιατί είναι πάντα συνδεδεμένο στο Internet
Υποστήριξη πελατών χωρίς χρέωση
Υποστηρίζει offline σάρωση μέσω του ClamAV και διαθέτει επιλογή για προγραμματισμένες σαρώσεις
Εγκαθίσταται σε εκδόσεις 32 και 64-bit των Windows
Χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους συστήματος

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή από το παρακάτω link:

Setup.exe[1]

References

  1. ^ Setup.exe (download.immunet.com)