01 Δεκεμβρίου 2021 (23:29)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Sponsored Προσφορά: αγοράστε το Office, με δώρο ένα κλειδί για Windows 10

Αναβαθμίστε τώρα σε Windows 10 με γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα Windows 10 στον υπολογιστή σας, χάνετε πολλά, οπότε αναβαθμίστε σήμερα.

Τεχνολογια , 7 Ιουλίου, 2020 18:36

Αναβαθμίστε τώρα σε Windows 10 με γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα Windows 10 στον υπολογιστή σας, χάνετε πολλά, οπότε αναβαθμίστε σήμερα.

Tώρα είναι η ώρα να εξοικονομήσετε χρόνο και τα χρήμα, αγοράζοντας κάποιο από τα κλειδιά ενεργοποίησης των Windows 10 από τις Hot Summer Deal του 2020 που έχει το KeysWorlds.com[1] για εσάς.

Αν περιμένατε μειώσεις τιμών, έχουμε καλά νέα!of - Προσφορά: αγοράστε το Office, με δώρο ένα κλειδί για Windows 10

Αγοράζοντας τώρα κάποιες από τις σειρές του Office στο Keysworlds.com, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και τα Windows 10 ΔΩΡΕΑΝ. Θα έχετε και ειδική έκπτωση 50% στο λογισμικό της Microsoft, όπως το Office 2019, το Office 2016 κ.λπ.

Χρειάζεστε μόνο τα Windows 10; Κανένα πρόβλημα, καθώς υπάρχει επίσης και η έκπτωση του 38% για το λειτουργικό σύστημα των Windows.

Πρόκειται όμως για προσφορές περιορισμένου χρόνου που θα ισχύουν μόνο για μία εβδομάδα! Έτσι, εάν σκοπεύατε να αναβαθμίσετε το λογισμικού του υπολογιστή σας, δεν θα θέλατε να χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία.

Αγοράστε 1 προϊόν και αποκτήστε ένα επιπλέον δωρεάν

Αυτή είναι μια προσφορά που δεν θα πρέπει να χάσετε. Σε αυτήν την προσφορά, μπορείτε να αγοράσετε το MS Office (2016/2019) ή το MS Office 365 Pro Plus σε τεράστια έκπτωση και επίσης να αποκτήσετε τα Windows 10 (Home / Professional) ΔΩΡΕΑΝ !

Ναι σωστά το διαβάσατε.

Παίρνετε τα Windows 10 Home ή Professional (ανάλογα με την αγορά σας) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ[2] !

Έκπτωση 50% στο MS Office και στα πακέτα Windows + Office

Εξασφαλίστε έκπτωση 50% στην αγορά του MS Office ή των πακέτων Windows & Office. Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά μας. Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “Sosp50” για να διεκδικήσετε την έκπτωση 50% στις ήδη μειωμένες τιμές μας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε τα MS OFFICE ή τα Windows μαζί με τα OFFICE.

Κωδικός κουπονιού : Sosp50

Έκπτωση 38% σε όλα τα MS Office και τα Windows

Αποκτήστε μια τεράστια έκπτωση 35% σε όλα τα κλειδιά των MS OFFICE & Windows. Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση, απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “Sokeys38” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (Check Out). Μόνο που θα πρέπει να προλάβετε προτού εξαντληθεί η χρήση αυτού του κουπονιού. Με την ευρεία γκάμα των κλειδιών λογισμικού για τα MS Office & Windows OS που διατίθενται, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνατε.

Κωδικός κουπονιού : Sokeys38

Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις παραπάνω προσφορές σήμερα, καθώς αυτές οι μεγάλες εκπτώσεις σε κλειδιά προϊόντων δεν θα είναι για πάντα διαθέσιμες. Γι ‘αυτό αποκτήστε το δικό σας αριθμό-κλειδί για το προϊόν που σας ενδιαφέρει σήμερα.

KeysWorlds MID YEAR SALE 2020

Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας, και αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι, φροντίστε να μην χάσετε αυτήν την προσφορά το συντομότερο πριν τελειώσει. Θυμηθείτε ότι αυτές είναι οι προσφορές γίνονται μία φορά το χρόνο και μην περιμένετε λοιπόν, και αγοράστε το λογισμικό που έχετε επιλέξει σήμερα.

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε κάποια βοήθεια ;

Χρειάζεστε βοήθεια πριν ή μετά την παραγγελία; Θα έχετε την άμεση βοήθειά μας. Παρακαλούμε απλά στείλτε μας email στο ser[email protected][3] ανά πάσα στιγμή και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με το εξειδικευμένο μας προσωπικό.

spread the news