26 Μαΐου 2022 (14:37)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Google Docs, Sheets, και Slides με dark mode στο Android

Η Google διαθέτει από σήμερα και ένα σκούρο thmeme (dark mode) για τις εφαρμογές Docs, Sheets, και Slides στο Android. Η εταιρεία αναφέρει ότι όλοι οι χρήστες του Android θα αποκτήσουν το σκουρόχρωμο thmeme τις επόμενες δύο εβδομάδες. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το σκοτεινό θέμα στα Docs, Sheets, και τα Slides από τις ρυθμίσεις…

Τεχνολογια , 7 Ιουλίου, 2020 07:31

Η Google διαθέτει από σήμερα και ένα σκούρο thmeme (dark mode) για τις εφαρμογές Docs, Sheets, και Slides στο Android.

Η εταιρεία αναφέρει ότι όλοι οι χρήστες του Android θα αποκτήσουν το σκουρόχρωμο thmeme τις επόμενες δύο εβδομάδες. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το σκοτεινό θέμα στα Docs, Sheets, και τα Slides από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
editors dark mode screen lineup - Google Docs, Sheets, και Slides με dark mode στο Android

Η Google αναφέρει[1] επίσης ότι οι εφαρμογές θα χρησιμοποιήσουν αυτόματα το θέμα του συστήματός σας, πράγμα που σημαίνει ότι αν η συσκευή σας έχει ήδη ενεργοποιημένο το σκοτεινό θέμα, δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση χειροκίνητα για αυτές τις εφαρμογές.

Πέρυσι, η Google υποσχέθηκε[2] να προσφέρει την dark mode σε όλες τις εφαρμογές της. Από τότε άρχισε να διαθέτει πολύ αργά την σκοτεινή λειτουργία σε αρκετές εφαρμογές όπως στις εφαρμογές Chrome, Google, Gmail και του Ημερολογίου της Google, αν και ορισμένες εφαρμογές όπως η Google Maps δεν έχουν ακόμα σκοτεινή λειτουργία στο iOS.

Τα τελευταία χρόνια, η σκοτεινή λειτουργία έγινε μια πολύ δημοφιλής προσθήκη στις εφαρμογές Android και iOS, χάρη στα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Ένα από αυτά είναι η εξοικονόμηση της μπαταρίας αλλά και η κομψή σχεδίαση.

References

  1. ^ αναφέρει (gsuiteupdates.googleblog.com)
  2. ^ Πέρυσι, η Google υποσχέθηκε (iguru.gr)