17 Μαΐου 2022 (23:26)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Η Εθελοντική Ομάδα Λιθακιάς έπλυνε την παραλιακή από τα ζουμιά των σκουπιδιών, αντί του Δήμου…

Για άλλη μια φορά οι εθελοντές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, ή μάλλον στην προκειμένη περίπτωση την… μάνικα και…

Ελλαδα Ζακυνθος , 5 Ιουλίου, 2020 18:33

Για άλλη μια φορά οι εθελοντές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, ή μάλλον στην προκειμένη περίπτωση την… μάνικα και καθάρισαν αυτά που ο Δήμος αρνείται ή απλώς αδιαφορεί, να καθαρίσει. Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Λιθακιάς, ανταποκρινόμενα σε παράκληση του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Στασινόπουλου, πήραν το πυροσβεστικό τους όχημα και πήγαν και καθάρισαν όλη την παραλιακή της πόλης από τα ζουμιά και τα σκουπίδια που το αυτοκίνητο του Δήμου άφησε κατά μήκος του δρόμου.

Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί το αυτοκίνητο του Δήμου άφησε σε όλο τον δρόμο τα δυσώδη ζουμιά; Γιατί, λέει, ήταν τρύπιος ο κάδος του. Για δε τα σημεία που βρίσκονταν οι κάδοι η απάντηση είναι εύκολη, Γιατί κανένα σημείο, σε όλο το νησί, στο οποίο υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών δεν πλένεται ποτέ.

Η πικρή αλήθεια, όσο κι αν ο κ. Δήμαρχος, οι συν αυτώ και τα φερέφωνά του προσπαθούν με διάφορες, πολλές φορές αστείες δικαιολογίες να πείσουν για το αντίθετο, είναι πως αν οι κάθε είδους εθελοντικές ομάδες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, οι πρόεδροι και τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων και διάφοροι σύλλογοι δεν καθάριζαν το μεγαλύτερο μέρος του νησιού, η Ζάκυνθος θα ζούσε εποχές αν όχι χειρότερες, τότε σίγουρα όμοιες με τις κάκιστες της προηγούμενης δημοτική αρχής.

Για “ευχαριστώ” από τον Δήμο, ούτε λόγος. Εννοείται.

Α.Π.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.