Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πάνε οι σχέσεις των δύο αδελφών.

Ο Ουίλιαμ με την Κέιτ και ο Χάρι με τη Μέγκαν περπάτησαν ξανά μαζί ανάμεσα στον κόσμο, στις εκδηλώσεις μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, με τη συμφιλίωσή τους να ικανοποιεί το λαϊκό αίσθημα αλλά να μην πείθει.

Οι προβλέψεις πως η ανακωχή δε θα κρατούσε πολύ επιβεβαιώνονται, και τα βρετανικά ΜΜΕ λένε πως ο Χάρι είναι συντετριμμένος. Ο λόγος φαίνεται σε φωτογραφίες: στη μια με τα διακριτικά της βασίλισσας και στην άλλη χωρίς τα διακριτικά στην στολή του. Ο Ουίλιαμ τον ξήλωσε, αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βρετανίας.

Οι θεατές με «αετίσια ματιά» παρατήρησαν ότι το «ER» έλειπε από τους ώμους του Χάρι, ενώ «ο ντροπιασμένος πρίγκιπας Άντριου φορούσε πλήρη στρατιωτική στολή με τα αρχικά της Αυτού Μεγαλειότητας κατά τη διάρκεια της τελετουργίας στο Γουεστμίνστερ Χολ το Σάββατο» παρατήρησε η εφημερίδα Express.

«Το πλήγμα στον δούκα του Σάσεξ χειροτέρεψε περαιτέρω από το γεγονός ότι στον πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος επίσης παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα, του επετράπη να κρατήσει το βασιλικό λογότυπο στη στολή του κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης αγρυπνίας που έγινε για την αείμνηστη μονάρχη. Αλλά υπήρξε σύγχυση ως προς το σκεπτικό πίσω από την κίνηση. Η Express.co.uk κατανοεί ότι η απουσία των αρχικών οφείλεται στους κανονισμούς ενδυμασίας, σε αντίθεση με την άμεση απαξίωση του πρίγκιπα».

Στα social media γίνεται χαμός αφού την ίδια ώρα επετράπη στον πρίγκιπα Άντριου να φέρει το βασιλικό σύμβολο.

«Ο Χάρι δεν είναι καλύτερος από την Μέγκαν, οι δυο τους είναι τόσο κακοί όσο ο ένας και ο άλλος, κάνουν λεφτά πετώντας στα σκουπίδια την βασιλική οικογένεια, είναι κατά την γνώμη που τελείως ατιμωτικό που είναι εκεί και προσπαθούνε να τα συμβιβάσουν είναι η ώρα να σταματήσουν να είναι άπληστοι», ανέφερε η δημοσιογράφος Σόφι Ελσγουορθ.

Αισθάνθηκε συντετριμμένος, γράφουν τα βρετανικά μέσα παρουσιάζοντας τους δυο πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, με στρατιωτικές στολές στα δύο άκρα του φέρετρου της γιαγιάς τους.

«Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να σκέφτηκε να φορέσει ένα πρωινό κοστούμι για να αποφύγει την «ταπείνωση» καθ’ όλη τη διάρκεια της αγρυπνίας που έκαναν τα εγγόνια της βασίλισσας στο Γουεστμινίστερ Χολ το βράδυ του…