«Καλό είναι στον βωμό της πολιτικής αντιπαράθεσης να μη θυσιάζεται η αλήθεια» αναφέρουν πηγές από την πλευρά του Δένδια

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ με το γραφείο του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια προκαλεί ένα  ατύχημα που έλαβε χώρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και στο οποίο τραυματίστηκε ένας από τους εργαζόμενους της Fraport.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης κατέθεσαν και σχετική ερώτηση για το θέμα στη Βουλή, την οποία απευθύνουν στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, κάνοντας λόγο για «σοβαρό τραυματισμό» του εργαζόμενου και καθυστέρηση διερεύνησης του ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΘ: Ευθύνες στην κυβέρνηση για τα επεισόδια καταλογίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών, απαντούν αναφορικά με την ερώτηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ν. Παππά και Χρ. Γιαννούλη, κάνοντας λόγο για «δήθεν σοβαρό τραυματισμό υπαλλήλου του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης» δίνοντας τις δικές τους διευκρινήσεις.

Η πλευρά Δένδια

Όπως αναφέρουν:

«Κατά την άφιξη της πτήσης με την οποία μετέβη ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ, το Σάββατο 10/9/2022, είχε προγραμματισθεί η μεταφορά του από υπηρεσιακό αυτοκίνητο το οποίο θα εισερχόταν στον χώρο της πίστας, όπως είχε ενημερωθεί η διοίκηση του Αεροδρομίου, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

»Ενώ το υπηρεσιακό αυτοκίνητο εκινείτο προς τον χώρο προσγείωσης του αεροσκάφους, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπαλλήλων της Fraport, σημειώθηκε ατύχημα, από το οποίο τραυματίσθηκε ελαφρά ο οδηγός του οχήματος “Follow me ” του αεροδρομίου. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, από το οποίο εξήλθε αυθημερόν, μετά τη διάγνωση για θλάση στον ώμο, χωρίς να χρειαστεί η νοσηλεία του.

»Με την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ενημερώθηκε για το περιστατικό που είχε προηγηθεί. Έδωσε εντολή να μεταβεί άμεσα στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο υπεύθυνος της προσωπικής του ασφάλειας και επικοινώνησε ο ίδιος με τον εργαζόμενο που τραυματίσθηκε, για να πληροφορηθεί την κατάσταση της υγεία του, εκφράζοντας παράλληλα τη…