Το ζευγάρι παραχώρησε κοινή συνέντευξη και αποκάλυψε τον καβγά του πριν ο Στάθης Σχίζας αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα αποκαλύφθηκε όταν ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο Survivor. Έκτοτε δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

Τι αποκάλυψαν οι δυο τους

Αλεξάνδρα, τον παρακολουθούσες ανελλιπώς. Το ίδιο έκανε και ο Στάθης όταν διαγωνιζόσουν στο Just the 2 of Us, όπου βγήκες νικήτρια;

Στάθης: Τι εννοείς, αν την παρακολουθούσα; Συνέχεια μαζί της ήμουν.

Αλεξάνδρα: Με στήριζε πάρα πολύ. Υπήρχε τότε ένα περιβόητο τζιπ –το τζιπ του Στάθη– και έλεγαν «η Αλεξάνδρα έρχεται και φεύγει μέσα σε ένα χρυσό τζιπ. Δεν ξέρουμε ποιος είναι μέσα». Είχε φιμέ τζάμια και δεν μπορούσαν να δουν ποιος κρύβεται μέσα. Ήταν δίπλα μου σε όλα τα live του J2US και φυσικά στον τελικό.

Στάθης: Στον τελικό έκανα ένα πακέτο τσιγάρα σε μία ώρα. Πιο πολύ άγχος είχα εγώ από την Αλεξάνδρα. Κι αυτό γιατί το είχα ζήσει μαζί της τόσο έντονα.

Διαβάστε επίσης: Σάλος με βίντεο του Survivor από κινητό: Δείτε τι έκαναν Μαρτίκας – Βρισηίδα και δεν το έδειξε η τηλεόραση

Αλεξάνδρα: Ήμασταν σπίτι, σκέψου, και με έβλεπε να χορεύω και να τραγουδάω συνέχεια. Μπορώ να σου πω ότι τότε η σχέση μας προχώρησε πολύ γρήγορα γιατί με παρακολουθούσε να τσαλακώνομαι. Δεν με έβλεπε όπως όλοι οι υπόλοιποι, ντυμένη και βαμμένη πάνω στη σκηνή, αλλά στο σπίτι με τις πιτζάμες να κάνω πρόβες.

Στο πρώτο κάστινγκ για το Survivor μαζί με την Αλεξάνδρα

Στάθη, δήλωσες συμμετοχή στο Survivor την περίοδο που η Αλεξάνδρα ήταν στο J2US;

Στάθης: Όχι. Μια πολύ καλή μου φίλη, η Γιούλη, μου δήλωσε συμμετοχή το καλοκαίρι, προτού ξεκινήσει το J2US. Τις πρώτες εβδομάδες των live με είχαν πάρει τηλέφωνο για να περάσω από το πρώτο κάστινγκ του Survivor. Μάλιστα, είχε έρθει και η Αλεξάνδρα να μου φέρει κάτι πράγματα, την είδαν κάποιοι και νόμιζαν ότι ήταν εκεί ως συμμετέχουσα για το Survivor.

H αλήθεια είναι πως το όνομά της είχε ακουστεί πολλές φορές για το Survivor.

Αλεξάνδρα: Σχεδόν κάθε χρόνο μού γίνεται πρόταση για το Survivor. Θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο των κάστινγκ ακούγαμε τα ονόματα που έμπαιναν στο παιχνίδι αλλά όχι του Στάθη. Μας έλεγαν να περιμένουμε, ενώ άφηναν και κάτι υπονοούμενα του τύπου «το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Ωστόσο, το παιχνίδι ξεκίνησε…