Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αποτελεί από το καλοκαίρι που μας πέρασε μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γερμανό αμυντικό να αποκαλύπτει το story πίσω από την μεταγραφή του στην «βασίλισσα», την εμπειρία από την ζωή στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, αλλά και τις εντυπώσεις του από την νέα του ομάδα.

«Διασκεδάζουμε πολύ ως ομάδα και έχω προσαρμοστεί πολύ καλά. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ μια ομάδα δεν έκανε το δρόμο μου τόσο εύκολο αμέσως», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός.

Διαβάστε επίσης: Συναντήθηκε με την Ένωση παικτών ο Μποντιρόγκα

«Ήμουν μόνο λίγες ώρες στο νέο μας σπίτι με την οικογένειά μου, κάναμε μπάρμπεκιου, ώσπου ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα την πόρτα και μπροστά μου ήταν ο Κάρλο Αντσελότι.

Μια στιγμή έκπληξης. Κάθισε στο τραπέζι, έφαγε μαζί μας και γνώρισε την οικογένειά μου. Πολύ φυσιολογικό, πολύ ρεαλιστικό. Ήταν εκεί για δύο ώρες και μιλήσαμε για όλα.

Είμαι ειλικρινής, δεν είχα ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο, κανένας προπονητής δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο για μένα. Μετά από μερικούς μήνες μαζί του, πρέπει να πω ότι όταν πρόκειται για την ενασχόληση με παίκτες, τον Αντσελότι δεν τον αγγίζει ουδείς.

Ο Ντον Κάρλο, ένας θρύλος της προπονητικής, μάζευε ήδη τίτλους Champions League όταν ήμουν παιδί. Δούλευα μαζί του κάθε μέρα στο πιο επιτυχημένο κλαμπ στον κόσμο είναι υπέροχο», ανέφερε.