Το πρακτορείο Zen Models προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την φήμη της ηθοποιού προσφέροντάς της ένα ρόλο σε μια ερωτική ταινία

Μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζεται να κάνει γνωστή εταιρεία ερωτικών ταινιών για την οποία μάλιστα πρόκειται να δαπανήσει μια περιουσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Άμπερ Χερντ πολιορκείται στενά για να συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχόμενου και μάλιστα η ίδια σκέφτεται την πρόταση.

Όπως αναφέρουν οι φήμες το πρακτορείο Zen Models προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την φήμη της ηθοποιού προσφέροντάς της ένα ρόλο σε μια ερωτική ταινία.

Σύμφωνα με την αυστραλιανή Pop Topic, η Χερντ έλαβε προσφορά 9 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένα παραγωγή.

«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η Βερόνικα Μαδαριάν, πρόεδρος του πρακτορείου.

«Η εταιρεία προσπάθησε να δώσει στη Χερντ μια λύση σε μερικά από τα πιθανά οικονομικά της προβλήματα, ενώ εμείς κυνηγάμε νέα πρόσωπα σε ταινίες για ενήλικες», ανέφερε η Μαδαριάν. Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα.