Στρέφοντας διαρκώς τα πυρά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπ. Υγείας είπε ότι στην Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε έρευνα σε βάθος χρόνου

«Από ό,τι φαίνεται, από όσα είπε χθες ο κ. Τσίπρας, γνωρίζει στοιχεία για την υπόθεση» ανέφερε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας για την υπόθεση των υποκλοπών, τονίζοντας ότι «αν υπάρχουν στοιχεία, πρέπει όλα να δοθούν».

Μιλώντας στον AΝΤ1, ο υπουργός Υγείας όταν ρωτήθηκε για το θέμα των υποκλοπών, ανέφερε πως υπάρχουν δύο υποθέσεις που επιχειρείται από τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακατευτούν, όπως ανέφερε, «στο όνομα της σκανδαλολογίας και πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Βορίδη – Αλλάζει η υπερασπιστική γραμμή: «Δεν είναι παράνομη η κατοχή κακόβουλου λογισμικού»

«Υπάρχουν οι νόμιμες επισυνδέσεις και καταγγέλλονται και παρακολουθήσεις με το Predator που δεν έχουν σχέση με την Κυβέρνηση και με την ΕΥΠ. Για το predator δεν υπάρχει κανένα απόρρητο. Έχουμε ένα δημοσίευμα που επικαλείται πηγές που κανείς δεν μπορεί να αξιολογήσει. Ο δημοσιογράφος και εκδότης παρουσιάστηκε στον Άρειο Πάγο και δεν έδωσε κανένα στοιχείο», ανέφερε ο κ. Πλέυρης.

Στρέφοντας διαρκώς τα πυρά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπ. Υγείας είπε ότι στην Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε έρευνα σε βάθος χρόνου, ενώ υποστήριξε πως στο πλαίσιο της Επιτροπής κλήθηκαν για εξηγήσεις οι νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών διακίνησης παράνομων λογισμικών παρακολούθησης, όλοι οι διοικητές της ΕΥΠ μέχρι και εισαγγελέας που δίνει τις άδειες για υποκλοπές».

Ωστόσο, συνέχισε «δεν απάντησε στις ερωτήσεις των παριστάμενων για τους λόγους για τους οποίους δεν εκλήθη στην Εξεταστική ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος αποπέμφθηκε από το Μαξίμου, μετά την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη».

«Αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα ρεπορτάζ και από ότι φαίνεται από όσα είπε χθες ο κ. Τσίπρας γνωρίζει στοιχεία για την υπόθεση. Εάν τα γνωρίζει πρέπει να τα δώσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να ανακυκλώσει την λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση τα δύο πρόσωπα που φέρονται να γνωρίζουν να γίνουν και “προστατευόμενοι μάρτυρες”», τόνισε.

Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ακόμη πως «Δεν μπορεί να λειτουργήσει εκβιαστικά η πολιτική ζωή του τόπου. Αν…