Ο Παναθηναϊκός, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σπάρτακ Τρνάβα ή Ρακόφ. Με τη Νις θα παίξει ο Άρης, αν περάσει τη Μακάμπι

Ανακοινώθηκαν τα ζευγάρια για Άρη και Παναθηναϊκό για τη φάση των πλέι-οφ του Europa Conference League.

Σε περίπτωση πρόκρισής του σε βάρος της Σλάβια Πράγας ο Παναθηναϊκός έπεσε με βατούς αντιπάλους, αντίθετα με τον Άρη, που θα βρει απέναντί του τη γαλλική Νις.

Κατ’ αρχάς, ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που περάσει τη Σλάβια Πράγας, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σπάρτακ Τρνάβα ή Ρακόφ (πολωνική ομάδα), με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα του νικητή του ζευγαριού που θα βρουν σε περίπτωση πρόκρισης οι Πράσινοι.

Ομάδες που θέλουν προσοχή, αλλά δεν είναι και φόβητρο για τον Παναθηναϊκό, αφού το εμπόδιο της Σλάβια είναι ασφαλώς πολύ υψηλότερο. Η κληρωτίδα δεν ήταν όμως τόσο καλή και για τον έτερο εκπρόσωπο της χώρας μας, τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς, σε περίπτωση που προκριθούν σε βάρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα αντιμετωπίσουν την πολύ δυνατή Νις, που παίζει στη Ligue 1.

Η γαλλική ομάδα ήταν η πιο δυνατή πιθανή αντίπαλος για τον Άρη, ο οποίος από χθες που ανακοινώθηκαν τα υπογκρούπ για τη σημερινή κλήρωση ήξερε πως θα χρειαζόταν να περάσει μια εξίσου καλή ομάδα σαν τη Μακάμπι.

Σε περίπτωση πρόκρισης των Κίτρινων το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 17 Αυγούστου.