Ο Gerard Piqué φαίνεται να βγαίνει κρυφά με μια 23χρονη φοιτήτρια, δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του με την τραγουδίστρια, Shakira.

Ανακοινώθηκε τον Ιούνιο ότι η κορυφαία κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της Barcelona FC είχαν τελειώσει την 11χρονη σχέση τους. Αλλά ο Gerard, φαίνεται ότι έχει ήδη προχωρήσει από τη μακροχρόνια σύντροφό του, καθώς αναφέρεται ότι ξεκίνησε ρομαντική σχέση με την Clara Chia Marti, την οποία λέγεται ότι γνώρισε ενώ εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής του «Kosmos».

Ενώ ο χωρισμός του από τη Shakira αποκαλύφθηκε μόλις τον Ιούνιο, ότι ο Gerard και η Clara -η οποία είναι 12 χρόνια νεότερή του- βλέπονταν «εδώ και μήνες».

Μια πηγή είπε στη The Sun: «Ο Gerard και η Clara βλέπονταν εδώ και μήνες. Είναι φοιτήτρια που εργάζεται και για εκείνον στο γραφείο του, διοργανώνοντας εκδηλώσεις».

«Έμειναν σιωπηλοί για τη σχέση τους, αλλά οι γύρω τους ξέρουν τι συμβαίνει».

Πρόσθεσε, «Οι άνθρωποι τον βοήθησαν να κρατήσει την σχέση του σε σιωπή και έχουν «καθαρίσει» τους λογαριασμούς της Clara στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να βρουν φωτογραφίες της. Αυτό και μόνο κάνει τους γύρω του, να πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ σοβαρός για να είναι μαζί της».

Πηγή: Must