Καθώς η Kylie Jenner έκλεισε τα 25 της χρόνια, τα μέλη της οικογένειάς της, επαίνεσαν την influencer ομορφιάς γράφοντας τα πιο γλυκά λόγια στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Ως συνήθως, η μητέρα των Kardashian, Kris Jenner, ξύπνησε νωρίς για να μοιραστεί ένα γλυκό αφιέρωμα στο Instagram. Η Kris, επαίνεσε την Kylie για τα πολλά της επιτεύγματα και την «απίστευτη δύναμή» της.

“Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι μου!!!! Είσαι πέρα από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είσαι η πιο καταπληκτική κόρη, μαμά, αδερφή, θεία, φίλη και τόσο σοφή παρά τα χρόνια σου!! Είσαι ευγενική, γενναιόδωρη πέρα από κάθε μέτρο, έξυπνος, συμπονετικός, δοτικός, δυνατός, δημιουργικός, όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω και μια νόστιμη δύναμη της φύσης!!!!” έγραψε.

Πρόσθεσε, «Μου αρέσει να σε παρακολουθώ με τα παιδιά σου… Είσαι η πιο καταπληκτική μαμά και είμαι τόσο περήφανη για όλα σου τα επιτεύγματά και την απίστευτη δύναμή σου. Είσαι και θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου και είμαι υπερήφανη για σένα !Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ, χρόνια πολλά αγγελούδι μου!XOXO».

Η Kendall Jenner, επίσης, ανέβηκε στο τρένο της επιστροφής μέσα από τα post που ανέβασε.

Το μοντέλο μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες της μικρότερης αδερφής της μέσω Instagram Story, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιολάτρευτου στιγμιότυπου των δυο ως νεαρά κορίτσια με στολή μαζορέτας.

Τζένερ

Τζένερ

Τζένερ

Πηγή: Must