Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπροβολή, ελκυστικός τρόπος ομιλίας.

Δεν θα λείψουν οι γενναιόδωρες ενέργειες, οι προστατευτικοί χαρακτήρες θα προσφέρουν τη βοήθειά τους. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στις προσωπικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ο δυναμισμός είναι διάχυτος και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά ζητήματα που σε πληγώνουν και θέλεις να αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στην επαγγελματική ζωή καλά κρατεί και δεν αποκλείεται να κληθείς σε δράσεις και κινήσεις που πιθανά να μην συμφωνείς. Προσπάθησε να μην συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου καθώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην όποια προσπάθεια έχεις καταβάλει μέχρι στιγμής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά θέματα που θα σε βοηθήσουν.

Ερωτικά

Είναι γεγονός ότι θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου που θα σου δώσουν χαρά και γαλήνη. Φρόντισε σήμερα να μην υπάρχει λόγος γιατί οι ανασφάλειες που μπορεί να αναδειχθούν λόγω πληγών του παρελθόντος μπορεί να σε πιάσουν. Ο αδέσμευτος να είσαι προετοιμασμένος για νέο πρόσωπο που μπορεί να ήρθε για να κλείσει τις πληγές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσει με σθένος καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Είναι σημαντικό να βρεις ψυχικό σθένος που θα σε οδηγήσει στο να κλείσεις ότι λειτουργεί σαν εμπόδιο στο τώρα για να αλλάξεις ριζικά κοσμοθεωρία βοηθώντας τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις οριστικά εκκρεμότητες που μπορεί να παραμένουν και να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου δημιουργώντας προβλήματα στη δουλειά σου. Η αυτοπεποίθησή σου σε οδηγεί στο να επικεντρωθείς σε νέα αντικείμενα σε ότι αφορά την εκπαίδευση που μπορεί να σε βοηθήσουν και στη μετέπειτα καριέρα σου.

Ερωτικά

Το πάθος και τα έντονα συναισθήματα δεν λείπουν από την προσωπική σου ζωή δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να αφιερωθείς στο ταίρι…