Για «παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος» και «εργαλειοποίηση μιας τραγωδίας» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση των μεταναστών στον Έβρο με αφορμή ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα. 

«Ο κ. Τσίπρας, σε παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος, εργαλειοποίει μια τραγωδία για να καταφερθεί σκαιότατα εναντίον των ελληνικών αρχών, το προσωπικό των οποίων αγωνίζεται για την προστασία της Πατρίδας και της ανθρώπινης ζωής, με αυταπάρνηση, ανθρωπιστική ευαισθησία και χωρίς διακρίσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Και προσθέτει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «χωρίς κανένα στοιχείο και αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις, οι οποίες προφανώς θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στην Ελλάδα. Με αυτούς συντάσσεται ο κ. Τσίπρας αδιαφορώντας για την αλήθεια»

 «Όσο για τη διαφύλαξη και παρακολούθηση των συνόρων, όλοι θυμόμαστε πώς το έκανε, όσο κυβέρνησε, και όλοι φανταζόμαστε πώς θα αντιμετώπιζε την εισβολή το 2020», κατέληξε. 
 

Πηγή: skai.gr