Το ζώδιο στο οποίο έχουμε την Αφροδίτη φανερώνει πολλά για τις σχέσεις μας με τους άλλους. Για παράδειγμα, εκείνοι με Αφροδίτη στον Τοξότη δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία και τον αυθορμητισμό. Ανεξάρτητα από το πόσο ερωτευμένοι είναι, θα θέλουν πάντα τουλάχιστον λίγο χώρο για να κάνουν τα δικά τους πράγματα και να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους.

Βγάζει νόημα, σωστά;

Κριός: Δείχνει ιδιαίτερη προσοχή
Εκείνοι με Κριό στην Αφροδίτης μπορεί να δυσκολεύονται να δεσμευτούν στις σχέσεις επειδή συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο που δεν θέλουν να χάσουν. Όταν νοιάζονται πραγματικά, σταματάνε να τσεκάρουν τι άλλο υπάρχει εκεί έξω και θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Ταύρος: Σε κακομαθαίνουν με όποιον τρόπο ξέρουν
Εκείνοι με Ταύρο στην Αφροδίτη κατανοούν την αξία της άνεσης. Όταν νοιάζονται, θα κάνουν τα πάντα για να σας περιποιηθούν με ό,τι έχουν στη διάθεσή τους. Αν έχουν τα λεφτά να σε κακομάθουν με πολυτελή είδη, θα το κάνουν. Ωστόσο, θα δοκιμάσουν και πιο απλά πράγματα μία μεγάλη αγκαλιά στο κρεβάτι, ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή να μαγειρέψουν το αγαπημένο σου φαγητό.

Δίδυμοι: Είστε το αγαπημένο τους πρόσωπο για να μιλήσουν
Η Αφροδίτη στον Δίδυμο δεν είναι μικρό πράγμα. Τείνουν να επενδύουν το μεγαλύτερο μέρος του βάρους στις συζητήσεις – είτε πρόκειται για φλερτ είτε για ανταλλαγή ιδεών. Έλκονται από ανθρώπους που τους κρατάνε συνεχώς σε εγρήγορση με διαφορετικές απόψεις, ιδέες και σκέψεις. Ωστόσο, αν είσαι εσύ ο άνθρωπος με τον οποίο θέλουν να μιλήσουν περισσότερο ή  απευθύνονται πρώτα σε σένα όταν θέλουν να συζητήσουν κάτι, μπορείς να πεις με σιγουριά ότι είναι τρελ@ για σένα.

Καρκίνος: Εξασφαλίζουν ότι αισθάνεσαι παρηγοριά και φροντίδα
Εκείνοι με Καρκίνο στην Αφροδίτη επικεντρώνονται στη συναισθηματική ευημερία και τη σταθερότητα. Αν ξέρουν ότι περνάς μια κακή μέρα, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σαου φτιάξουν τη διάθεση, είτε αυτό είναι να ετοιμάσουν ένα φαγητό είτε να σε αφήσουν να γκρινιάξεις για τα πάντα.

Λέων: Σε δείχνουν σε όλους 
Η Αφροδίτη στον Λέων τους κάνει να πιστεύουν στην αγάπη στον υπερθετικό βαθμό. Θέλουν όμως να βγαίνουν ραντεβού με κάποιον για τον οποίο είναι περήφανοι. Αν νιώθεις ότι επιδεικνύει με κάθε τρόπο τη σχέση σας, στους…