Ο Κάρλος Κορμπεράν στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του μέχρι και το τέλος του ματς για να ανατρέψει την κατάσταση.

Ευχαριστημένος με τη νοοτροπία των παικτών του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Κάρλος Κορμπεράν μετά την ισοπαλία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και στην κατάσταση που υπάρχει και πρέπει να βελτιωθεί.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Ζωντανοί οι πρωταθλητές με Ματιέ και Ελ Αραμπί…

Όσα είπε ο Κορμπεράν:

Για το ματς: «Το πιο σημαντικό ήταν η συμπεριφορά. Τη βελτιώσαμε αρκετά, όμως σε κάποιες στιγμές του αγώνα δεν ήμασταν καλοί, ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Έτσι δεν μπορείς να δείξεις τη συμπεριφορά που θα κερδίσει το παιχνίδι. Αφού δεχτήκαμε το γκολ η ομάδα θα μπορούσε είτε να χάσει την αυτοπεποίθηση, είτε να πολεμήσει. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα δεν τα παράτησε, πάλεψε μέχρι τέλους. Αυτό είναι θετικό»

Για το αν θέλει να δει βελτίωση στη συνέχεια: «Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν όλα πήγαιναν καλά είναι ξεκάθαρο πως δεν θα ήμουν εδώ».

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Τους είπα ό,τι είπα σε εσάς. Ότι είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους αλλά ότι σε κάποια σημεία δεν καταφέραμε να αμυνθούμε ή να επιτεθούμε. Αυτό μας δυσκόλεψε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι».