Ιωάννα Μάνδρου

Να ενοποιηθούν όλες οι δικογραφίες  για τις τηλεφωνικές υποκλοπές,    να σταματήσει η εισαγγελική σαλαμοποίηση  και να αναλάβει την  έρευνα η Εισαγγελία Εφετών, ζήτησαν από Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο  Ντογιάκο ο εκδότης της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Γιάννη Μαντζουράνη, χωρίς ωστόσο να καταθέσει κάποια στοιχεία για το χθεσινό του δημοσίευμα για παρακολουθήσεις κορυφαίων υπουργών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών.
Ο δημοσιογράφος δήλωσε εξερχόμενος του Ανωτάτου Δικαστηρίου ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα κατατεθούν και επέκρινε έντονα τις δικαστικές αρχές για την μη διερεύνηση της υπόθεσης.
Επίσης άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό τον οποίο κατονόμασε ως βασικό υπεύθυνο των παρακολουθήσεων.
Ανάλογες δηλώσεις έκανε εκτός από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και ο συνήγορος του Γιάννης Μαντζουράνης.
 
Ο κ. Βαξεβάνης, μεταξύ των άλλων, δήλωσε:

Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη Δημοκρατία και κυρίως για τη Δικαιοσύνη που πρέπει να σταματήσει να κλείνει το μάτι στο πολιτικό σύστημα.
Η έρευνα έπρεπε να είναι ενοποιημένη σε εισαγγελέα εφετών,  ακολουθείται η τακτική της σαλαμοποίησης. Εξάλλου, οι έρευνα αφορά τις παρακολουθήσεις  
και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ο οποίος δείχνεται όχι μόνο  από έμας, αλλά και από τον κύριο Μαρινάκη και τον κύριο Τέλογλου.
Υπενθυμίζεται ότι χθές ο κ. Μαρινάκης μίλησε για παρακρ΄’άτος από το Πρωθυπουργικό γραφείο.
Δεν μπορεί ο κύριος Ντογιακος  και ο κάθε Ντογίακος να διατάζει νέα προκαταρκτική σα να είναι για την κακοποίηση μίας γάτας στην Κρήτη.
Πρέπει να σταθεί στο ύψος της η Δικαιοσύνη και να αφήσουμε  το κρυφοτούλι Στα δημοσιεύματα έχουν κατονομαστεί δυο επιχειρηματίες ο κ
Γιάννης Λαβράνος και ο κ. Φέλιξ Μπίτζιος οι οποίοι σχετίζονται με όλο αυτό το σύστημα το αμαρτωλό το οποίο κατέληξε να παρακολουθεί  
  το μισό υπουργικό συμβούλιο, συν  άλλα άτομα που θα δείτε τις επόμενες μέρες. Κανένας δεν τους κάλεσε καμία ανακριτική έρευνα  γιατί αυτό έχει επιλέξει ο ο κ. Μητσοτάκης.
Υπάρχει ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης με εγκέφαλο τον κύριο Μητσοτάκη, αυτός είναι ο εγκέφαλος και αυτός προσπαθεί να κλείσει την…