Λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα «σπάει τη σιωπή» της και μιλάει για πρώτη φορά για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή τους τελευταίους μήνες.

Μετά από 12 χρόνια και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να γίνεται εξώφυλλο στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle και να αποκαλύπτει στη συνέντευξή της ότι της «είναι πολύ δύσκολο» να μιλάει γι΄αυτό.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσουμε γι’ αυτό το χωρισμό, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι΄αυτή την κατάσταση σε μια συνέντευξη» ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Παρέμεινα ψύχραιμη και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο» πρόσθεσε η λατίνα τραγουδίστρια.

 Η 45χρονη σταρ, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να κρύψει τον «βομβαρδισμό» των ΜΜΕ από τα παιδιά της, επειδή «η προστασία τους είναι η νούμερο ένα αποστολή της στη ζωή της». 

«Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή διαβάζουν δυσάρεστα νέα στο διαδίκτυο και τους επηρεάζουν πολύ», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά το νέο ειδύλλιο του Ζεράρ Πικέ η Σακίρα δεν σχολίασε τίποτα.  

«Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις αποκαλύψουμε δημόσια, τουλάχιστον προσωρινά, αφού όλα είναι τόσο καινούρια. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλο μου το είναι στη σχέση μου και στην οικογένειά μου».

Η Σακίρα μίλησε, επίσης, για τη «νομαδική ζωή» που είχαν, πριν τα παιδιά τους ξεκινήσουν το σχολείο, με αποτέλεσμα να εγκατασταθούν μόνιμα στη Βαρκελώνη, λόγω της καριέρας του Πικέ με τη Μπαρτσελόνα, αντί να μετακομίσουν στις ΗΠΑ για να συνεχίσει πιο εύκολα τη μουσική της καριέρα.

Ο χωρισμός της ήρθε στην επιφάνεια την στιγμή που ο πατέρας της αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιούνιο έπειτα από…