Γνωρίζει άραγε η γνωστή influencer ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Σε μια ανάρτηση που έχει προκαλέσει αντιπαράθεση μεταξύ των ακολούθων της προχώρησε η Ιωάννα Τούνη.

Αφού βρίσκεται κυρίως εντός σπιτιού λόγω της κατάστασής της, έχει την ευκαιρία να αναλύσει με τους ακολούθους της -μέσω των κλιπ που ανεβάζει- τα ζητήματα γύρω από τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και την εγκυμοσύνη της, η γνωστή influencer είπε να κάνει και ένα σχόλιο για τις γνώσεις της γύρω από την πολιτική.

Μέσα από την πλατφόρμα του TikTok, που η Ιωάννα Τούνη αναρτά διάφορα χιουμοριστικά βίντεο, δήλωσε «άσχετη με την πολιτική».

@j.touni Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω?🫣 #fyp #foryou #greece #politics #jtouni #touni #viral #tiltokgreece #sorry ♬ original sound – ESOSA||CONTENT CREATOR

Μάλιστα, με τα λόγια που χρησιμοποίησε στην ανάρτησή της, άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην γνωρίζει ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας.

«Όταν βρίσκεσαι κατά λάθος σε παρέα που μιλάει για πολιτική και εσύ δεν είσαι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι ο πρωθυπουργός» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο συγκεκριμένο βίντεο, συμπληρώνοντας στη λεζάντα: «Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδώ;».

Οι αντιδράσεις, όπως συμβαίνει συνήθως στα social media, ήταν άμεσες. «Συγνώμη και με τι κριτήρια ψηφίζεις;», «αυτό δε λέγεται άσχετος με πολιτική. λέγεται αδιαφορία», «συγχαρητήρια είσαι πολύ άξια για να είσαι παράδειγμα για νέους και νέες!», «δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση που δεν ξέρεις» και «δε μου κάνει εντύπωση γλυκιά μου» ήταν μερικά από τα σχόλια που δημοσίευσαν κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη οι ακόλουθοί της.

Παράλληλα, υπήρξαν κάποιοι που υποστήριξαν ότι η Ιωάννα Τούνη έκανε χιούμορ με τη συγκεκριμένη ανάρτηση. «Ρε ένα χιουμοριστικό βίντεο έκανε η κοπέλα κατευθείαν να τη φάτε στα σχόλια» έγραψε χαρακτηριστικά ένας.