Το πτώμα της Susie Zhao βρέθηκε πεταμένο σε ένα πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, με τον δολοφόνο της να υλοποιεί μια διεφθαρμένη σεξουαλική του φαντασίωση.

Ένας καταδικασμένος σεξουαλικός παραβάτης καταδικάστηκε εκ νέου, αυτή τη φορά σε ισόβια κάθειρξη, αφού βίασε και σκότωσε μια επαγγελματία παίκτρια πόκερ, καίγοντάς την ζωντανή στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Η Susie «Susie Q» Zhao, 33 ετών, λέγεται ότι έπασχε από ψυχική ασθένεια, όταν δολοφονήθηκε άγρια από τον Jeffery Morris, ο οποίος καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror.

Διαβάστε επίσης: Σκηνές τρόμου στην πόλη: Σκύλος τρέχει με ανθρώπινο κεφάλι στο στόμα – Το άρπαξε από σκηνή εγκλήματος

Τα απανθρακωμένα λείψανα της Zhao βρέθηκαν στις 13 Ιουλίου σε ένα πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου, στην πόλη White Lake Township, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν στη δίκη ότι ο βιασμός και η δολοφονία της έγινε από τον Morris, 62 ετών, που έπαιζε μια διεφθαρμένη σεξουαλική του φαντασίωση, ενώ βρέθηκαν επιβαρυντικά στοιχεία στο κινητό του τηλέφωνο και τις αναζητήσεις του στο διαδίκτυο, που έδειχναν βιαιότητες εναντίον Ασιάτισσας, «σκλάβες», δουλεία και άλλα παρεμφερή.

Υπήρχαν επίσης αναζητήσεις για σεξουαλικές συναντήσεις σε απομακρυσμένες, δασώδεις περιοχές, παρόμοιες με αυτήν όπου βρέθηκε το πτώμα της Zhao.

Το σκηνικό της φρίκης: Την χτύπησε άγρια, τη βίασε, την έκαψε ζωντανή

Οι καρποί της Zhao φάνηκε να είναι δεμένοι με φερμουάρ, πριν την περιλούσουν με βενζίνη και της βάλουν φωτιά ενώ ήταν ζωντανή.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων από αμβλύ αντικείμενο, με το οποίο της επιτέθηκε ο Morris, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Η Zhao ήταν γνωστή στο επαγγελματικό κύκλωμα πόκερ ως «Susie Q» και συμμετείχε στα «Main Events» του World Series of Poker.

Λίγο πριν δολοφονηθεί, η 33χρονη είχε επιστέψει από την Καλιφόρνια όπου ζούσε, πίσω στο Μίσιγκαν, για να ζήσει με τη μητέρα και τον πατριό της στο Waterford Township.

Γεννήθηκε στην Κίνα, μετανάστευσε με τη μητέρα της στις ΗΠΑ περίπου στα οκτώ της χρόνια και μεγάλωσε στο Troy. Διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια ως ενήλικη.

Μετά τη δίκη του Μόρις, οι ένορκοι συσκέφθηκαν για λιγότερο από μία ώρα, προτού ανακοινώσουν την ενοχή του Morris για τα δύο…