Είναι βέβαιο ότι τα ταξίδια είναι εμπειρίες, χαρίζουν γνώση, διασκέδαση, μας βοηθούν να αλλάζουμε εικόνες και παραστάσεις και με λίγα λόγια γεμίζουν τις μπαταρίες μας.

Υπάρχουν ζώδια που είναι αρκετά ταξιδιάρικα και τους αρέσει να εξερευνούν νέα μέρη, αλλά θέλουν να επισκέπτονται συχνά και χώρες του εξωτερικού. Υπάρχουν όμως και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που είναι μάλλον σπιτόγατοι και θέλουν τρόπο για να καταφέρεις να τους… ξεκουνήσεις από τα συνηθισμένα τους!

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται στον αστρολογικό χάρτη σου ο Ερμής, και ανακάλυψε τα πιο έξυπνα αστρολογικά tips, για να οργανώσεις τα ταξίδια σου με τον κατάλληλο τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Με κυβερνήτη του τον πλανήτη της δράσης και της ενέργειας, ο Κριός είναι ο άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση! Του αρέσει πολύ να ταξιδεύει, δεν μπορεί όμως να μένει στάσιμος για πολύ σε ένα μέρος και δεν αρέσκεται στις συχνές επισκέψεις στην ίδια τοποθεσία! Παρόλο που προτιμά να ταξιδεύει με μεγάλη παρέα, υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που θέλει να δραπετεύσει από όλους και από όλα και έτσι αποφασίζει πολύ γρήγορα να ταξιδέψει μόνος! Του αρέσουν οι προορισμοί που έχουν εναλλαγές τοπίου και που του δίνουν την ευκαιρία να επισκεφτεί και κοντινά μέρη!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Δίδυμος ή Τοξότης

Για ένα ρομαντικό ταξίδι ταιριάζει με: Λέοντα, Ζυγό ή Υδροχόο

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος απολαμβάνει τα ταξίδια, αρκεί να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Ποιες είναι όμως αυτές; Να ταξιδεύει με λίγα και καλά άτομα, με τα οποία έχει οικειότητα και ξέρει εκ των προτέρων ότι θα περάσει καλά, να επισκέπτεται ένα μέρος που του είναι γνώριμο και στο οποίο ξέρει ότι θα μπορεί να γευτεί την άνεση, την απόλαυση και την πολυτέλεια! Ο Ταύρος δεν ταξιδεύει συχνά, δεν του αρέσει να απομακρύνεται από τις συνήθειές του και τις περισσότερες φορές οργανώνει αρκετούς μήνες πριν τις καλοκαιρινές διακοπές του! Οι επιλογές του για ταξίδια δεν είναι πολλές, προτιμά να επισκέπτεται μέρη στα οποία δεν θα ταλαιπωρηθεί και φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μένει σε ξενοδοχείο “λούξ”, που θα του προσφέρει όλες τις ανέσεις!

Ιδανικός συνταξιδιώτης: Καρκίνος ή Αιγόκερως

Για ένα…