Η κόντρα μεταξύ των δύο παικτών του Survivor καλά κρατεί

Για όλους και για όλα μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ένας εκ των δύο φιναλίστ του φετινού Survivor  παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και σε όσα υποστήριζε ο φαρμακοποιός για εκείνον κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όπως είπε, όλα ήταν ψέματα και τόνισε ότι ο Σπύρος προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις, οι οποίες θα έκαναν κακό στους ανθρώπους.

  • Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο πραγματικός νικητής του Survivor: Θα πάθετε πλάκα με το πόσα χρήματα πήρε ο Σοϊλέδης

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Άρη, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε σε συνέντευξη του στο Hello ότι τους έλεγες καθημερινά τα λεφτά που έπαιρνες από το παιχνίδι και ότι θα έκανες τη μεγάλη ζωή.

Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά γιατί, αν θυμάσαι, ο Νικογιάννης βγαίνοντας από το παιχνίδι είχε διαψεύσει ότι εγώ είχα πει ποτέ στα παιδιά το ποσό που λάμβανα. Ο Μαρτίκας είπε ότι θέλω να νοικιάσω μια βίλα, το οποίο δεν τους το είπα ποτέ, μένω με τη Μαρία σε ένα σπίτι 65 τετραγωνικά και θέλαμε, επειδή παντρευόμαστε, να είμαστε πιο άνετοι. Τι πιο λογικό από το να πας σε ένα πιο μεγάλο σπίτι με τη σύντροφο σου που παντρεύεστε;

Άρα αυτό ήταν ψέμα;

Εννοείται πως ήταν ψέμα και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το έλεγε ο Σπύρος αυτό. Αν κάποιος δει το παιχνίδι από την αρχή, θα καταλάβει ότι ο Σπύρος προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις, οι οποίες θα έκαναν κακό στους ανθρώπους.

Στο Hello είχε πει ότι εσύ προσπαθούσες να δημιουργήσεις την ίντριγκα.

Αυτός ο άνθρωπος σκεφτόταν πάντα τι θα κάνει για να δημιουργήσει ντόρο, ίντριγκες. Εγώ είδα μέχρι και ότι είπε στην ομάδα του, πριν από το ceremony που μιλάμε όλοι μαζί, «θα βγω και θα πω ότι ο Άρης που ήρθε και σαν ανέστησε… μέχρι και η Βρισηίδα φέρνει πόντους». Κάτι το οποίο είπε ότι θα το κάνει επίτηδες, για να αντιδράσουν τα κορίτσια και να πουν ότι δεν περίμεναν τον Άρη για να φέρουν πόντους και μετά να τσακωθούν και να φέρουν αναμπουμπούλα στην ομάδα.

Δηλαδή, αυτό το πράγμα για να το σκεφτείς και να το κάνεις πρέπει να την έχεις την ίντριγκα μέσα σου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ο Σπύρος δεν ήθελε εγώ να πάρω το έπαθλο. Και σου λέει, «πως θα κάνω κακό στον Άρη; Θα πω ότι παίρνει πολλά λεφτά και μας το λέει…